Om The Bouquet

Vår prenumeration av blombuketter gör det möjligt för alla att alltid ha en vacker bukett i hemmet. Vi vet att tiden inte alltid finns att ta sig iväg till närmaste blombutik i slutet på veckan för att inhandla den där fina blombuketten så att helgen får en extra lyxig känsla.

Därför erbjuder vi nu möjligheten att få sin helgbukett hemkörd och levererad utanför din ytterdörr.

Vi vill dessutom göra det ännu smidigare för dig genom att erbjuda prenumeration på buketten. På så sätt behöver du endast göra beställningen en gång för att sedan få hem din bukett löpande varje eller varannan vecka året runt. Du kan dessutom enkelt och smidigt pausa eller hoppa över en vecka om du exempelvis ska iväg på semester.

Vi har heller ingen uppsägningstid på din blomsterprenumeration så länge du avbeställer buketten senast torsdagen kl. 16.00 veckan innan.

Vi erbjuder tre sorters buketter i två olika storlekar så blombuketten ska passa in vackert i alla hem och ge den där extra lyxiga känslan som helgen för med sig. Blommorna kommer variera med säsongen så att blommorna alltid kan passa in vackert efter årstid

Minska blomsvinnet

Dessvärre vissnar ju alla vackra blommor efter ett tag. Därför vill vi tipsa om hur du kan ta tillvara på de resterande växterna av din blombukett. När de största blommorna i din bukett har vissnat finns det ofta delar av din bukett som fortfarande är färska och vackra. Släng de stora vissna blommorna och lägg ihop en egen mindre bukett av de kvarvarande växterna. Det är oftast de gröna bladen och minsta blommorna som överlever längre än en vecka